top of page
TALKOOLAISHAKU ALKUFESTEILLE 2024

20. toukok. 2024

Etsimme talkoolaisia Alkufesteille 30.8.-1.9.2024.

Tykkäätkö leipoa ja kokata ja haluat kokeilla siipiäsi kahvilatiimissä? Tai löytyykö sinusta visuaalisuutta rakastava dekotaituri tai käytännöllinen raksaaja? Onko sinulla muuta erityisosaamista ja harrastuneisuutta, jota haluaisit toteuttaa Alkufesteillä (esim. äänentoisto, miksaus, valokuvaus)?


Tule mukaan juhlistamaan Alkuvoiman syntymäpäiviä kanssamme intiimille ja lämmintunnelmaiselle Alkufest-festivaalille, joka on kuin viikonlopun mittainen Alkuvoimailta! Luomme monitaidefestivaalia, jonka keskiössä on yhteisöllisyys ja yhdessä luominen. Kokoonnumme venetsialaisten aikaan Alkuvoiman tunnelmallisessa puutarhassa juhlistamaan tulen, veden ja valon juhlaa sekä Alkuvoiman syntyä. 


Tarjoamme talkoolaisille ilmaisen pääsyn festivaaleille, sekä talkooruuan talkoopäivinä.


Voit täyttää suoraan hakulomakkeen: https://forms.gle/i9BudKK6PA38piPS6

TAI

Halukkuuden talkoo-osallistumisesta voi ilmaista myös osoitteeseen alkufest@alkuvoima.org


Kerro viestissäsi:


  • Nimesi 

  • Mikä osa-alue tai tekeminen sinua kiinnostaa.

  • Toiveesi talkootyön ajankohdasta (päivä, vuorokaudenaika)

  • Mahdollinen erityisruokavalio


Alkufest järjestetään vapaaehtoisvoimin Alkuvoiman aktiivien ja talkoolaisten toimesta, rakkaudesta Alkuvoimaan ja yhteisöllisyyteen. Tapahtuma rahoitetaan Turun kaupungin apurahalla sekä pääsymaksutuloilla. Mahdolliset tuotot käytetään viikonlopun tilavuokran verran Alkuvoiman hyväksi, ja loput varat jaetaan taiteilijoiden kesken tasan.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

bottom of page