top of page
IMG_3727.JPG

ALKUVOIMA

Alkuvoima on yhdistyksen ylläpitämä yhteisöllinen tila: sali ja keittiö tapahtumia varten, työtilaa, taidegalleria sekä puutarha. Tilan lisäksi olemme myös luova yhteisö, joka kokoaa Turun seudun Alkuvoimasta pursuavia ihmisiä toimintamme piiriin. 

 

Alkuvoima ry:n tarkoituksena on muun muassa tarjota tilat, tuki ja puitteet luovan yhteistoiminnan kukoistamiseksi. Yhdistyksemme toimii pääosin vapaaehtoisvoimin, ja voit tulla mukaan toimintaamme osallistumalla tapahtumiimme ja liittymällä jäseneksi. 

 

Tila on avoin — tällä tarkoitamme sitä, että juuri sinä olet tervetullut osaksi yhteisöämme ja yhdistyksemme toimintaa, toteuttamaan itseäsi ja visioitasi yhteisen toimintakulttuurimme puitteissa.

 

Toimintamme on monipuolista, mukaan lukien yhteisöllisiä Alkuvoimailtoja, piiritoimintaa, laulupiirejä, ohjattuja meditaatioita, kuvataidetta, festareita, taidepuutarhan luomista, kahvilatoimintaa… Mitä sinä haluaisit luoda Alkuvoimalla? Mitä haluaa syntyä sinun kauttasi?

 

Missiomme on luoda turvallista toimintakulttuuria, jonka puitteissa jäsentemme on mahdollista toteuttaa itseään ja visioitaan matalalla kynnyksellä. Osana toimintaamme tutkimme yhteisöllisiä ja osallistavia päätöksenteon muotoja, joiden avulla kaikkien ääni saadaan kuuluviin.


Kauttamme voit myös työllistyä jos sinulla on oikeus 100% palkkatukeen, sekä tarjoamme mahdollisuutta tutustua erilaisiin yhdistystoimintaan liittyviin toimenkuviin TE-toimiston työelämäkokeilussa. Työelämän mahdollisuuksista voit olla yhteydessä matalalla kynnyksellä yhdistyksen hallitukseen (hallitus@alkuvoima.org).

Yhteydenottolomake

Viesti lähetetty.

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
bottom of page