top of page

ALKUVOIMA ry:n

MISSIO JA VISIO

Päivitetty 21.5.2024.

Forest

Missio

Alkuvoima on yhteisöllinen tila, sekä fyysiset rakenteet että energeettinen saareke: Alkuvoiman henki, joka on kutsunut meidät kaikki osaksi yhteisöä, jonka luomme ja jossa luomme. Luovuus, taide, leikki, kohtaaminen ja hyvinvointi ovat Alkuvoiman toiminnan keskiössä. Alkuvoiman tarkoitus on kutsua jokaista oman luontoyhteytensä, elämänvoimansa ja alkuvoimaisuutensa ääreen. Alkuvoiman missio on luoda turvallista toimintakulttuuria, jonka puitteissa on mahdollista toteuttaa itseään ja visioita matalalla kynnyksellä.

Visio

Alkuvoima yhteisönä kokoaa kaikki Turun seudun alkuvoimasta purskuavat toimintansa piiriin tai tietoisiksi toiminnastaan.
Alkuvoimalla jo olevia hyviä asioita saa olla lisääkin, mutta tärkeämmältä tuntuu arvostaa sitä, mitä jo nyt on. Alkuvoiman visiona on tämän olemassaolevan aineksen tuuheentuminen ja juurruttaminen. Alkuvoiman yhteisön toimintatavat ja arvot heijastavat osallisuutta, iloa vastuiden kantamisesta, yhteistä luomista ja monimuotoista toimintaa. Meidän virtamme kuljettaa mukanaan kulttuuria, taidetta, liikettä, meditaatiota, rakkautta ja avoimuutta. Piirimme ovat paikkoja, joissa jaamme kokemuksia ja kuuntelemme toisiamme sydämellisesti, ilman arvostelua tai tuomitsemista.

Forest Path
bottom of page