top of page

ALKUVOIMA ry:n

MISSIO JA VISIO

Päivitetty 5.3.2024.

Forest

Missio

Alkuvoima on yhteisöllinen tila, sekä fyysiset rakenteet että energeettinen saareke: Alkuvoiman henki, joka on kutsunut meidät kaikki osaksi yhteisöä, jonka luomme ja jossa luomme. Luovuus, taide, leikki, kohtaaminen ja hyvinvointi ovat Alkuvoiman toiminnan keskiössä. Alkuvoiman tarkoitus on kutsua jokaista oman luontoyhteytensä, elämänvoimansa ja alkuvoimaisuutensa ääreen. Alkuvoiman missio on luoda turvallista toimintakulttuuria, jonka puitteissa on mahdollista toteuttaa itseään ja visioita matalalla kynnyksellä.

Visio

Alkuvoima yhteisönä kokoaa kaikki Turun seudun alkuvoimasta purskuavat toimintansa piiriin tai tietoisiksi toiminnastaan.

Alkuvoimalla jo olevia hyviä asioita saa olla lisääkin, mutta tärkeämmältä tuntuu arvostaa sitä, mitä jo nyt on. Alkuvoiman visiona on tämän olemassaolevan aineksen tuuheentuminen ja juurruttaminen.  Tällaisia Alkuvoiman toimintatapoja ja arvoja ovat mm.:

-Osallisuus ja kaikkien ääni kuuluviin

-Vastuiden tuoma ilo

-Yhdessä luominen 

-Monipuolinen toiminta, johon kuuluu mm. kulttuuri, kaikenlainen taide, liike, meditaatio, rakkaus, avoimuus, piirit, joissa jaamme ja kuulemme toistemme kokemuksia - arvostelematta ja arvottamatta

Forest Path
bottom of page