top of page
Parantava puutarha

23. huhtik. 2024

Kutsu taiteilijoille maa -ja ympäristötaiteen näyttelyyn
Alkuvoiman puutarha 14.6.- 1.9.2024

Hyvä taiteilija,


Oletko kiinnostunut hvyinvoinnin luomisesta ympäristön kautta, ekologisuudesta ja maalähtöisyydestä?


Alkuvoima ry kutsuu sinua tuomaan teoksesi tai teoskokonaisuutesi puutarhaansa kesän 2024 ajaksi. Voit ehdottaa teosta myös pysyväksi osaksi Alkuvoiman puutarhaa.


Alkuvoiman puutarhan teemana on “Parantava puutarha”, minkä parissa tulemme tekemään luomistyötä myös yhdistyksen puolesta kevään ja kesän 2024 aikana. Kutsummekin sinua osaksi tätä prosessia. “Parantava puutarha” -teemaa olemme itse lähestyneet monimuotoisuuden, aistillisuuden ja läsnäolon kautta.


Ehdotettujen teosten tulisi olla ekologisia, säätä kestäviä ja teemaa mielenkiintoisesti lähestyviä. Teos voi olla valmiina paikalleen siirrettävä tai suoraan puutarhaan rakentuva. Teos voi olla myös kokemuksellinen. Tutustuthan Alkuvoiman pihaan etukäteen videolinkin kautta. https://youtube.com/watch?v=lwvHixVQyr0&feature=shared


Lähetä hakemuksesi osoitteeseen galleria@alkuvoima.org 19.5. mennessä. Kerro hakemuksessa lyhyesti taiteellisesta työstäsi. Kerro myös, mitä haluaisit tuoda osaksi näyttelyä. Pyri kuvaamaan teosideasi ja sen toteutus mahdollisimman selkeästi. Laita liitteeksi muutamia teoskuvia. Halutessasi voit laittaa myös cv:n, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Arvostamme enemmän luovuutta, hyviä ideoita ja tekemisen iloa kuin pitkää cv:tä.


Osallistumismaksu näyttelyyn on 25€/ taiteilija. Näyttelyteokset voi tulla tuomaan/ rakentamaan sovitusti viikolla 24.


Tulemme järjestämään kesän aikana useita yleisölle avoimia tapahtumia, joiden aikana teoksiin on mahdollista tutustua opastetusti. Näyttelyyn tutustuminen on mahdollista myös muina ajankohtina. Näyttely päättyy Alkuvoiman monitaiteelliseen Alkufest -tapahtumaan.


Lämpimin terveisin

Alkuvoiman galleriapiiri

bottom of page