top of page

ti 09. huhtik.

|

Turku

Syvähengitystyöpaja

Syvähengitystyöpaja
Syvähengitystyöpaja

Paikka & aika

09. huhtik. 2024 klo 18.00 – 20.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Keväällä 2024 on tarjolla tiistai-ilojen 2,5 h hengityspajoja.

Syvähengitys on tehokas ja turvallinen menetelmä kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, kertyvät kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä hieromme näitä jännityksiä auki ja teemme tilaa virtaavammalle hengitykselle. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua.

Työpaja alkaa alkulämmittelyllä ja itse syvähengitys tapahtuu selinmakuulla. Illan päättää loppurentoutus. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hengitystyöstä. Pukeudu joustaviin vaatteisiin ja varaa rentoutushetkeä varten lämmintä ylle. Voit ottaa myös oman alustan /joogamaton/lämmintä ylle. Paikan päällä on vilttejä ja tyynyjä.

Syvähengitys sopii vain perusterveille, vaikka monien sairauksien kanssa voitkin käytännössä turvallisesti osallistua. Jos epäilyttää kysy lääkäriltäsi. Raskaana oleville, huumeriippuvaisille tai hiljattain psykoosissa olleille työskentely ei sovellu.

Ohjaajasta: Tara (Susanna Valtanen) on tanssista ja hengittämisestä inspiroitunut elämän tutkija ja ODB-hengitysterapeutti, joka valmentaa päivätyökseen.

2,5 h työpajan hinta 25 eur. Maksu paikan päällä käteisellä tai MobilePay

Ilmoittaudu Taralle susanna.valtanen@gmail.com tai 045 128 7525

Kevään seuraavat työpajat 2,5h. tiistai 9.4. ja 23.4. klo 18-20:30

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page