top of page

to 25. huhtik.

|

Turku

Myötätuntokurssi

Myötätuntokurssi
Myötätuntokurssi

Paikka & aika

25. huhtik. 2024 klo 18.00 – 20.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa laskeutumaan myötätunnon äärelle. Myötätunto on luonnollinen ominaisuus meissä kaikissa. Se on taito jota voi myös tietoisesti harjoittaa ja vahvistaa. Tämä on kutsu sinulle, tulla tutkimaan ja harjoittamaan omaa myötätunnon aarrettasi. Kurssi toteutetaan kolmena peräkkäisenä torstaina ja voit osallistua kaikkiin kertoihin tai vain osaan niistä.

11.4. klo 18-20.30 Itsemyötätunto 

18.4. klo 18-20.30 Myötätunto muita kohtaan 

25.4. klo 18-20.30 Myötätunto elämän kudelmassa

Kurssi on vahvasti kokemuksellinen, teemme sen aikana ohjattuja meditaatioita, mielikuvamatkoja, kehollisia harjoitteita sekä hyödynnämme luovia menetelmiä ja jakamista. Itsemyötätunnon kultivoiminen kulkee mukana kaikissa kurssin päivissä. Kurssin sisältö on inspiroitunut erityisesti kognitiivisen terapian uusimmista menetelmistä sekä buddhalaisesta perinteestä. Jos sinua kiinnostaa tutustua tai vahvistaa yhteyttä myötätuntoisiin osiisi, kurssi sopii sinulle. Kurssi pidetään Alkuvoimalla Turun Halisissa osoitteessa Halistentie 2.

Myötätunnon harjoittaminen todella kannattaa. Myötätuntotaidot lisäävät tutkitusti henkistä hyvinvointia, parantavat ihmissuhteiden laatua, ehkäisevät sairauksia, ylläpitävät terveyttä, lisäävät onnellisuutta ja vähentävät kärsimystä. Oletko valmis astumaan lempeämmin itseäsi ja muita kohti?

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu valde.orrenmaa@protonmail.com. Kerro viestissä oma nimesi ja halutessasi lyhyesti itsestäsi ja mikä kurssissa sinua kutsuu.

Maksutiedot 

Hinta: Yksi kerta 25€/ vähävaraiset 15€ (sis. alv24%) sisältää käytettävät materiaalit ja pientä naposteltavaa

Jos osallistut kaikkiin kolmeen kertaan, saat 5€ alennuksen, jolloin kurssi maksaa yhteensä 70€ ja vähävaraisille 40€. Olethan yhteydessä jos haluaisit osallistua, mutta hinta on sinulle este niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu. Myös osamaksu on mahdollinen.

Tili 

Läsnäelo FI48 7997 7991 3542 62 HOLVFIHH

Viestiin: Oma nimesi + myötätunto

Kurssin ohjaaja 

Valde Orrenmaa on yhteisöllinen mystikko, jota kutsuu syvyys ja myötätunnon harjoittelu. Hän on rauhallisella läsnäolollaan lempeä ja vahva tilanpitäjä, jolla on täysi luottamus jokaisessa asuvaan sisäiseen viisauteen. Valde on työskennellyt yksittäisten ihmisten ja ryhmien kanssa eheytymisen, sisäisen kasvun, meditaation ja parantavien tajunnantilojen parissa. Myötätuntoharjoituksiin ja myötätunnon tärkeyteen Valde on tutustunut erityisesti erilaisten buddhalaisten traditioiden kautta, joita hän on harjoittanut noin vuosikymmenen ajan, sekä viime vuosina kognitiivisen lyhytterapian opinnoissa, joissa painotetaan nykyään huomattavan paljon tietoisuus- ja myötätuntotaitojen tärkeyttä. Valde on koulutukseltaan mm. kognitiivinen lyhytterapeutti, uskontotieteilijä, Holotropic Breathwork -fasilitoija, transpersoonallinen psykologi ja opiskelee mindfulness-ohjaajaksi.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page