top of page

ke 17. huhtik.

|

Turku

Miesten työpaja

Soturi ja eläin meissä

Miesten työpaja
Miesten työpaja

Paikka & aika

17. huhtik. 2024 klo 17.30 – 20.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Mitä on olla mies tämän päivän maailmassa? Miehenä oleminen ei ole helppoa, sillä meiltä usein puuttuu siihen terve roolimalli. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla mies, vaan jokainen mies on sitä omalla tavallaan. Ja miehelle tulee elämässään joskus hetkiä, jolloin on vaikea hyväksyä tai ymmärtää itseään tai omaa miehuuttaan. Nyt on aika yhdessä purkaa vanhoja uskomuksia, virheellisiä kuvitelmia ja totuttuja ehdollistumia siitä, mitä miehisyys tarkoittaa ja luoda sille meidän itsemme näköiset raamit. Tule ja ystävysty itseesi, omaan tapaasi olla mies uudella, syvemmällä tavalla ja tietysti toisiin miehiin ympärilläsi!

Työpaja koostuu kehollisista harjoituksista, jakamispiireistä ja meditaatioharjoituksista liikettä ja tanssia unohtamatta. Varaudu siis vaatteilla, joissa sinun on mukava olla ja liikkua, villasukilla ja lämpimällä paidalla, jonka tarvittaessa vetää päälle, juomapullolla sekä joogamatolla (joogamattoja löytyy lainaksi Alkuvoimalta).

Soturi ja eläin: Jokaisessa miehessä elää soturi. Tuo soturi on valmis taistelemaan ja jopa kuolemaan sen puolesta, mihin hän uskoo, sen puolesta mitä mies rakastaa. Soturiosamme on jäänyt nykymaailman jalkoihin. Se on unohdettu aikaan, jossa sodittiin miekoin ja kirvein, mutta se ei silti lakkaa meissä olemasta. Aktivoimalla tätä unohdettua osaa, voimme päästä miehisyytemme juurille, herättää pedon, joka sisimmässämme uinuu, tuon oikeudenmukaisuuden ja taistelijan pyhän voiman. Soturien lisäksi me miehet olemme eläimiä, kehollisia olentoja. Elämme elämäämme niin usein unohtaen, että olemme pohjimmiltamme nisäkkäitä, että oleskelemme biologisessa kehossa, joka tuntee, aistii ja vaatii ravintoa sekä nestettä elääkseen. Meillä on impulsseja ja haluja, joita kuuntelemalla pääsemme syvempään totuuteen itsestämme kokonaisvaltaisina olentoina.

Tämä työpaja on osa suurempaa neljän työpajan kokonaisuutta Alkuvoimalla talven ja kevään aikana. Voit osallistua yksittäiseen työpajaan tai kaikkiin niistä. Viimeinen työpaja järjestetään 17.4.

Antti Tahkola on Tantric Life Coach, yrittäjä, miesten piirien vetäjä ja vuosia omaa henkistä matkaansa tantrapoluilla ja erilaisissa miesten työpajoissa sekä piireissä kulkenut mies.

Pauli Kiviperä toimii avustajana tuoden rakkaudellisen veljeytensä ja rauhallisen kalliomaisen maskuliininsa vankaksi osaksi työpajaa.

Osallistumismaksu 30€/20€. Ilmoittautumiset: Antti Tahkola 0400-695 927.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page