top of page

ke 27. maalisk.

|

Turku

Miesten työpaja

Miehisyyden monet kasvot

Miesten työpaja
Miesten työpaja

Paikka & aika

27. maalisk. 2024 klo 17.30 – 20.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Mitä on olla mies tämän päivän maailmassa? Miehenä oleminen ei ole helppoa, sillä meiltä usein puuttuu siihen terve roolimalli. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla mies, vaan jokainen mies on sitä omalla tavallaan. Ja miehelle tulee elämässään joskus hetkiä, jolloin on vaikea hyväksyä tai ymmärtää itseään tai omaa miehuuttaan. Nyt on aika yhdessä purkaa vanhoja uskomuksia, virheellisiä kuvitelmia ja totuttuja ehdollistumia siitä, mitä miehisyys tarkoittaa ja luoda sille meidän itsemme näköiset raamit. Tule ja ystävysty itseesi, omaan tapaasi olla mies uudella, syvemmällä tavalla ja tietysti toisiin miehiin ympärilläsi!

Työpaja koostuu kehollisista harjoituksista, jakamispiireistä ja meditaatioharjoituksista liikettä ja tanssia unohtamatta. Varaudu siis vaatteilla, joissa sinun on mukava olla ja liikkua, villasukilla ja lämpimällä paidalla, jonka tarvittaessa vetää päälle, juomapullolla sekä joogamatolla (joogamattoja löytyy lainaksi Alkuvoimalta).

Miehisyyden monet kasvot: Meissä jokaisessa asuu maskuliininen voiman, toiminnan ja ajattelun puoli sekä myös feminiininen osa, jonka tunnistaa herkkyydestä ja tunteista. Aivomme ovat jakautuneet niin, että oikea aivopuolisko vastaa luovuudesta ja vasen aivopuolisko puolestaan operoi loogisesti ja analyyttisesti. Näiden välillä on aivokurkiainen, joka mahdollistaa siirtymän yhdestä tavasta olla, ajatella ja tuntea toiseen. Onpa meissä myös sisäinen lapsi ja vanhus sekä liuta erilaisia fragmentteja, jotka alituiseen käyvät sisällämme dialogia ja vetävät meitä eri suuntiin elämässä. Kaiken tämän keskellä on vielä ego vetelemässä sisäisen todellisuutemme naruista. Mutta mitä me todella olemme kaiken tämän tuolla puolen? Onko olemassa jokin minäksi kutsuttu, joka ei palaudu näistä mihinkään yksittäiseen ja joka on enemmän kuin näiden kaikkien osien summa. Tuo osa todistaa kaikkea sitä, mikä tapahtuu ja tuossa osassa piilevät myös ikuinen rauha ja viisaus.

Tämä työpaja on osa suurempaa neljän työpajan kokonaisuutta Alkuvoimalla talven ja kevään aikana. Voit osallistua yksittäiseen työpajaan tai kaikkiin niistä. Viimeinen työpaja järjestetään 17.4.

Antti Tahkola on Tantric Life Coach, yrittäjä, miesten piirien vetäjä ja vuosia omaa henkistä matkaansa tantrapoluilla ja erilaisissa miesten työpajoissa sekä piireissä kulkenut mies.

Pauli Kiviperä toimii avustajana tuoden rakkaudellisen veljeytensä ja rauhallisen kalliomaisen maskuliininsa vankaksi osaksi työpajaa.

Osallistumismaksu 30€/20€. Ilmoittautumiset: Antti Tahkola 0400-695 927.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page