top of page

pe 22. maalisk.

|

Turku

Kundaliinijooga/tanssi/kohtaaminen

Kevään kunniaksi teimme tapahtuman sakraalichakralle, lämpimästi tervetuloa!

Kundaliinijooga/tanssi/kohtaaminen
Kundaliinijooga/tanssi/kohtaaminen

Paikka & aika

22. maalisk. 2024 klo 18.00 – 21.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kevään kunniaksi teimme tapahtuman sakraalichakralle, lämpimästi tervetuloa! Illan tarkoitus on tehdä lempeään tahtiin lantion alueen harjoitteita, sydämen kautta etsiä yhteyttä muihin, löytää iloa, leikkimielisyyttä tai nautintoa omasta yhteydestä kehoon. Edistää tunteiden virtausta.

Ensin teemme joogaharjoituksen yhdistäen kundaliinijoogaa ja yiniä. Harjoitus on pehmeämpi versio perinteisestä kundaliinista, teemana sakraali ja luovuus. Sen jälkeen yhdistymme sydämeen ja harjoittelemme läsnäoloa toistemme kanssa lempeiden ja helppojen harjoitusten kautta. Lopuksi vapautamme itsemme tanssissa kehoyhteyden kautta. Musiikista löytyy teemaan sopivia kappaleita kauniista rauhallisesta nopeatempoisempaan irtipäästöön. Voit tanssia omassa rauhassa vaikka silmät kiinni tai tunnustella yhteyttä muihin.

Toinen chakra: - Väri: Oranssi - Elementti: Vesi - Aistitoiminto: Maku - Kehonosat: Lantio, sukupuolielimet, virtsarakko & kehon nesteet.

- Runsas veden juonti auttaa puhdistumaan. Hitaus, pehmeys, kosketus & luonnon kauneuden katseleminen ja tunnusteleminen. Kauneus minussa ja sinussa. Intohimo vahvoilla juurilla antaen tilaa ja hyväksyntää muille. Elämän, tilanteiden virtaus ilman pakottamista ja puskemista. Yhteys toiseen. 

Alkuvoimalta löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Tarvitset mukaan vesipullon ja rennot vaatteet missä helppo liikkua.

Hinta 27e Maksu ennakkoon tai paikanpäällä mobilepaylla tai käteisellä. Ilmoittautuminen sähköpostiin: kaunistoilona@gmail.com tai sannasmind@gmail.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page