top of page

pe 03. toukok.

|

Turku

Kundaliinijooga

Jokainen kerta keskittyy sydämen alueeseen.

Kundaliinijooga
Kundaliinijooga

Paikka & aika

1 päivämäärää lisää

03. toukok. 2024 klo 18.00 – 19.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Olet sydämellisesti tervetullut kundaliinijoogaan Alkuvoimalle perjantaisin klo 18-19.30!

  •  3.5.
  • 10.5.
  • 17.5.
  • 24.5.

Jokainen kerta keskittyy sydämen alueeseen! Avaavia, yhteyttä lisääviä, tasapainoa ja voimaa tuovia harjoituksia. Kundaliinijooga on työkalu palauttamaan sinut tähän hetkeen, läsnäoloon ja rauhaan sekä usein tehtynä menetelmä itsetutkiskeluun. Se voi olla matka pelosta ja masennuksesta kohti valoisampaan ja hyväksyvämpään elämään. Kundaliinijooga herättää elinvoimaisuuden, seksuaalienergian ja ylläpitää rauhastoimintaa. Se vapauttaa energiatukoksia ja tunteita kehosta. Sydämestä löytyy myötätunto, rakkaus, kiitollisuus, hyvä itsetunto ja ilo. Fyysiset harjoitukset auttavat kohtaamaan pelon ja surun ja vähentävät stressiä.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kundaliinijoogasta. Tunneilla teemme helppoja mantroja, erilaisia hengitysharjoituksia esim. tulihengitystä, vaihtuvia harjoituksia, meditaatiota ja mudria (käsien asentoja) ja jokainen kerta päättyy loppurentoutukseen. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta dynaamisia hengityksen tahtiin. Harjoitukset tehdään enimmäkseen silmät kiinni keskittyen itseensä oman kunnon ja osaamisen mukaan.

Tarvitset mukaan rennot vaatteet ja vesipullon. Alkuvoimalta löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä.

Hinta 14e/kerta tai jos haluat osallistua jokaiselle kerralle niin pääset pienellä alennuksella 50e. Maksu mobilepaylla tai käteisellä.

Ilmoittautumiset sähköpostiin kaunistoilona@gmail.com 

Esteen sattuessa peruthan viimeistään 3h ennen tunnin alkua.

SAT NAM!  - Ilona/Devi Randeep Kaur

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page