top of page

Oma Voimani -hathajooga keskiviikkoisin klo 17.30-19.00


OMA VOIMANI jooga keskiviikkoisin 17.30-19.00


Oma Voimani on avoin harjoitus, joka kutsuu sinua syvään itsetutkiskeluun ja sisäiseen luovuuteen. Aloitamme rauhoittumalla, porrastamme voimaliikkeitä, ja harjoittelemme aktiivista rentoutumista ja palautumista. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.


Tunti räätälöidään osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin. Opetus on hellävaraista, ja näillä tunneilla on tavallista enemmän tilaa tehdä asanat omassa ajassa. Tunnit sopivat jokaiselle, ja tekniikka on ihanteellinen traumankäsittelyyn.


Oma Voimani on Anusara-inspiroitunutta joogaa. Iyengariin pohjaavat tyylilajit edustavat modernille elämäntyylille mukautuneita harjoitussarjoja. Erityinen painotus sydämen avaamiseen johtuu modernin ihmisen rintama-alueen sisäänpäin painottuvasta käytöstä, esim. teknologian kanssa työskenneltäessä.


Anusara on hatha- eli yhdistelmäjoogaa, ja perustuu non-duaaliseen tantraan. Metodi on avoin, epädogmaattinen, luovuutta tukeva, ja kutsuu sinua syvälliseen itseoivallukseen.

Teetä tarjolla tunnin jälkeen.


**This class is also suited for English speakers.

Anusara is based on the Iyengar tradition, and we will be occasionally using chairs, walls, blocks, blankets, bolsters, belts and pillows during the class. Take yours with you, but you are also welcome with just a yoga mat or not even that.


Ohjaajasta:


Amari Kaura on henkilökohtaisessa opetussuhteessa argentinalaisen Anusara-opettaja Pilar Cortesen kanssa.


"Jooga on essentiaalisesti sitä, että pysähdytään havaitsemaan, kuinka oma keho sopii kuin avain, omaan lukkoonsa. Opettelemme juhlistamaan erilaisuuden kauneutta. Katselemme totuutta yleisesti ja itsessämme, tunnistaen jokaisen oman ainutlaatuisen Jumalaisen kipinän. Tämä Hatha- eli yhdistelmäjooga ei sitoudu mihinkään tiettyihin dogmiin, vaan on avoinna jatkuvalle muutokselle ja uudelleenrakentumiselle.”


Paikka: Alkuvoiman salissa, Halistentie 2, Turku


Keskiviikkoisin

17:30-19:00


HINTA

10 €

Maksu MobilePay tai käteinen

Yhteys: +3584073226


Pidän joogaa myös muina päivinä epäsäännöllisesti tai yksityisesti, joten kysy halutessasi lisätietoa maanantai- tai perjantaitunneista numerosta 0407322662, mieluiten Signal-sovelluksessa!


32 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentarze


bottom of page