top of page

Maaliskuussa Alkuvoimalla

Päivitetty: 7. maalisk. 2022

Kiinnostaisiko aloittaa kevät tutustumalla tantraan tai tutkimalla omaa elämänvoimaa perhekonstellaation keinoin? Entä opetella uusia taitoja hierontahoito-illoissa yksin tai kaverin kanssa? Alkuvoimalla paljon yksittäisiä ja toistuvia tapahtumia koko maaliskuun ajan.Meillä on harvemmin ja useammin toistuvia tapahtumia, joihin voit osallistua silloin tällöin tai joka kerta. Pyrimme luomaan toimintaamme niin, ettei kenenkään tarvitse tuntea sitoutumisen stressiä; tule omana itsenäsi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisätietoja jokaisesta tapahtumasta löydät aina linkin takaa.Alkuvoima joogaa yhdessä


Keskiviikkoisin Amari ohjaa Oma Voimani -hathajoogaa. Eri hengitysharjoitusten ja asanoiden avulla kuunnellaan sydäntä ja luodaan mahdollisuus syvään itseoivaltamiseen epädogmaattisin keinoin. Amari saa inspiraatiota anusara-joogasta, jossa luodaan mahdollisuus päästä kosketuksiin omaan luovuuteen ja voimaan. Lisätietoja löydät keskiviikon joogasta täältä.


Lempeän Kikin ohjaama Meditatiivinen jooga järjestetään joka sunnuntai. Meditatiivisen joogan harjoitussarjat perustuvat shaktajoogaan, joka on kaikille sopiva, parasympaattista hermostoa rauhoittava ja koko kehoa tasapainoittava joogamuoto. Lisätietoja sunnuntain joogasta täältä.


Kummatkin joogat sopivat niin vasta-alkajille kuin aiemmin jooganneillekin. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua joogatunneillemme, saavut vain paikalle. Otathan oman joogamaton mukaasi!Piirit ja hieronta-illat meillä


Maaliskuussa meillä alkaa Laura Kurkilahden ohjaamat Itsehieronta & kohtumeditaatio -illat joka toinen viikko. Tunnit tarjoavat naisille mahdollisuuden löytää uusia tapoja ravita omaa kehoa ja pysähtyä kuuntelemaan kehon hienovaraisia viestejä. Itsehieronnassa teemme parasympaattista hermostoa aktivoivia harjoitteita, maadotumme meditaatiossa ja jaamme lopuksi kokemuksia luottamuksellisesti piirissä. Lisätietoja tapahtumasta täältä.


Lisäksi tarjoamme naisille mahdollisuuden voimaantua ja tuntea olonsa turvallisesti sensuelliksi sekä haavoittuvaiseksi Laura Freyan vetämässä Pimppipiirissä joka toinen sunnuntai. Pimppiin liittyy paljon uskomuksia, pelkoja sekä häpeää. Piiri on tila, jossa näistä peloista ja uskomuksista voi keskustella turvallisesti, vapaasti sekä luottamuksellisesti. Pimppipiirin tapahtumatiedot täältä.


Pasin ja Kiyan ohjaamat Kosketuksen voima: hierontahoito-illat tarjoavat mahdollisuuden pysähtymiselle, rentoutumiselle ja huomioiduksi tulemiselle. Tule mukaan yksin tai kaverin kanssa iltoihin joka toinen tiistai. Hierontahoito-iltojen tapahtumatiedot täältä.


Alkuvoimalla keväällä kerran kuukaudessa


Useammin toistuvien tapahtumien lisäksi meillä järjestetään kerran kuussa tai harvemmin erilaisia iltoja, piirejä ja koko päivän kestäviä tapahtumia. Jos sinua kiinnostaa järjestää meillä tapahtumia, laita sähköpostia alkuvoima.info@gmail.com ja kerro itsestäsi sekä tapahtumastasi. Yhteisömme jäsenet saavat alennusta tilojen vuokraamisesta. Lisätietoja eri jäsenyyksistä löydät täältä.Aloitamme keväällä Markus Savanderin ohjaamat Tantraillat. Maaliskuun työpajan aiheena on kosketus ja läsnäolo; palaamme perusasioiden äärelle eli siihen, mikä on syntymästämme lähtien meidän hyvinvoinnillemme kaikkein tärkeintä. Ilta sopii niin vasta-alkajille kuin aiemmin tantranneillekin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumaan.


Naistenpäivänä olemme avoimesti läsnä ja kuuntelemme toinen toisiamme Akkain Piirissä, joka on yli 45-vuotiaiden naisten paikka tulla yhteen ja jakaa omasta elämästä juuri tässä kohtaa sitä mitä itse haluan, tällaisena kuin olen nyt. Lue lisää tapahtumasta täältä.


Amita ohjaa Akkain Piirin lisäksi Perhekonstellaatio-päivän 20.3. Päivän aiheena on Elämän voima, joka on se voima, joka antoi meille elämän vanhempiemme kautta. Elämänvoima vähenee traumaattisten kokemusten seurauksena. Konstellaatiotyöskentelyn tavoite on luoda mahdollisuus palauttaa ja vahvistaa tätä voimaa avaten ja eheyttäen menneiden sukupolvien kipeitä kokemuksia. Lopulta voimme seistä omalla paikallamme sukupolvien ketjussa. Lisätietoja tapahtumasta.


Kohtaamme elämässämme monenlaisia ihmisiä, itsemme mukaan lukien. Joukkoon kuulumisen tunne on meille ikiaikainen tarve jota täytetään erilaisin tavoin. Maaliskuun Kohtaamisia-työpajassa Riina ja Milja luovat mahdollisuuden olla läsnä hetkessä niin itselle kuin muillekin eri harjoitteiden keinoin. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.


Kuun lopussa rauhoitumme Amarin ja Tarjan ohjaamassa Voimani Maljat -illassa. Ilta yhdistelee Oma Voimani -joogaa ja tiibettiläisiä äänimaljoja. Tule kokemaan, miltä tuntuu, kun kehon energiakeskuksia tuetaan niiden ominaistaajuuksille viritetyillä sävelillä.


Galleriassamme on esillä 12.3. asti Satu Salomaan Näkyjä-näyttely. Jos et ole piipahtanut vielä meillä, niin suosittelemme vierailemaan gallerian aukiolojen puitteissa: Ma-pe klo 12-17.30 ja la klo 12-16. Lue lisää näyttelystä täältä.


Ps. Meidän uusi yhteisnäyttely käynnistyy huhtikuussa, olethan kuulolla!Nähdään Alkuvoimalla!141 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page