top of page
Search

Kekri-juhla Alkuvoimalla 31.10.2020

Tervetuloa viettämään Kekriä Alkuvoimalle pyhäinpäivänä, 31.10.2020!Kekrin aika ulottuu syyskuun lopulta marraskuun alkuun. Se on aikaa, jolloin kaikki sato on vihdoin korjattu ja säilötty talvea varten. Kekrijuhla on ollut satovuoden päätösjuhla ja päättänyt aikaisemmin myös vuodenkierron. Kekrin aikaan ovat myös esivanhemmat ja henkiolennot vahvasti liikkeellä. Korjattu sato ja kekrijuhlan runsaus onkin ollut tapana jakaa myös esivanhempien kanssa. Tällä osoitamme arvostustamme juurille, joista olemme lähtöisin.

Alkava marraskuu johdattelee meitä nimensä mukaisesti tutkimaan myös kuolemaa. Marras merkitsee kuollutta. Kuljemme kohti vuoden pimeintä ajanjaksoa. Luonto menettää vähitellen kaikki värinsä ja vaipuu lepoon. Juhlan jälkeen onkin aika asettua talven hiljaisuuteen.


Päivän ohjelma, kokonaishinta 55€ ( sis. työpaja, rumpupiiri, ääni ja liike hetki & ruokailu)

12.00-14.00 työpaja perhekonstellaatio "Rakkauden virta - yhteys esivanhempiin" ohjaajana terapeutti Mariel Mansoniemi, pajan hinta yksittäin 30€, ilmottautumiset mariel.mansoniemi@gmail.com

14.00 – 16.00 Alkuvoiman järjestämä ruokailu ( hinta 13€, sisältäen vegaanisen ja gluteenittoman pääruuan sekä jälkiruuan)

16.00- 19.00 Rumpupiiri, hinta yksittäin 20€, ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com, ohjaajina Hanna Ojanen ja Kalle Ruohomäki

19.00- Alkuvoiman kahvila auki

19.30- 20.30 Hetki vapaalle liikkeelle ja äänelle, vapaavalintainen ovimaksu yhdistyksen hyväksi


Lisätietoja:


Kokoonnumme rumpupiiriin täydenkuun päivänä juhlistamaan kekrin aikaa. Sytytämme tulen ja muistamme esivanhempiamme sekä muita edesmenneitä läheisiämme. Kiitämme sadosta, jota olemme saaneet korjata ja jaamme runsaudestamme. Otamme myös askelen kohti talven lepoa ja rauhaa.Voit ottaa piiriin mukaasi jonkin esineen tai vaikkapa valokuvan, joka muistuttaa sinua omista sukujuuristasi. Ota mukaasi myös jotain pientä syötävää, jonka voit asettaa alttarille kertomaan siitä, että tahdot jakaa sadon, jota olet saanut korjata ja arvostat tukea, jonka olet saanut esivanhemmiltasi. Voimme luoda näistä tuomisista piirin jälkeen yhteisen kekripöydän kahvilan yhteyteen. Voit ottaa mukaasi myös oman rummun tai jonkin muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Tuo myös oma istuma/ makuualusta. Rumpupiirin jälkeistä liike ja ääni –hetkeä varten voit ottaa myös muita omia soittimiasi mukaan.

Ilmoittauduthan piiriin etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Osallistumismaksu piiriin on 20€. Sen voi maksaa piirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Jos osallistut koko päivän ohjelmaan on yhteishinta 55€ sisältäen rumpupiirin, työpajan, ääni ja liike hetken & ruokailun). Tässä tapauksessa toivomme käteismaksua. Osallistuaksesi rumpupiiriin sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta shamanistisesta työskentelystä. Rumpupiiri koostuu harjoituksista, rumpumatkasta ja seremoniasta. Oma rumpu ei ole edellytyksenä osallistumiselle. Voit osallistua piiriin rummun ja/tai äänesi kanssa, tanssien tai vain läsnäollen. Sään salliessa olemme hetken myös ulkona tulen ääressä. Rumpupiirin jälkeen järjestämme vielä hetken, jossa luomme yhteisen tilan liikkeen, äänenkäytön sekä soitinten kautta. Tähän voit halutessasi maksaa ovirahan, joka menee Alkuvoiman tukemiseen.Rumpupiirin ja liike & ääni –hetken ohjaavat Hanna Ojanen ja Kalle Ruohomäki

Hanna (1979) on harjoittanut tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestää shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja löydät sivuilta https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Kalle Ruohomäen shamaanitarina on matka sisäisen lapsen rakkaudentilaan. Minuuden määrittämien. Ajatusten, tunteiden ja tekojen luova voima, kun asetut elämän alkulähteen rakkaudentilaan ja ammennat luomisvoimasi, inspiraatiosi Äiti maan ja Isä auringon sydämen rakkaustilasta. Maan, veden, ilman, kiven ja tulen hengen herääminen, ja kuinka universaali rakkaus yhdistää ne luovaan prosessiin ajatuksin, tuntein ja teoin. Kuka minä olen suhteessa veteen, maahan, ilmaan, kiveen, tuleen ja universaaliin rakkauteen. Shamaanipersoonallisuuden herääminen, oman voiman aktivoiminen, hetken hiljaisuus, hengitys, rytmi, liike, ääni, kosketus. Tuoda arkeen, iholle ja jaettavaksi oma sisäisen lapsen rakkaudentila.


41 views

Recent Posts

See All
bottom of page