top of page

Kesän kehto - Yhteisöviikot Alkuvoimalla

Päivitetty: 10. maalisk. 2021

Kesän kehto - Yhteisöviikot ovat ohi, ja Alkuvoima on saanut lempeän alun toimintaansa Halistenkoskella. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille. Yhteisöviikoista tulossa varmasti lisää raporttia pian. Kiitos!
Tervetuloa Kesän Kehtoon! Alkuvoima toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan kesäpäivien lempeydestä uusille toimitiloillemme Halistenkosken kupeeseen !Mikä on Kesän kehto ?


"Kesän kehto" on kolmen viikon ajan toteutuvaa pääasiallisesti arkipäiville sijoittuvaa ohjelmaa, joka tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä niin luonnon, luovuuden kun leikkisyydenkin äärelle. Toiminnalla pyritään tukemaan yksilöä sekä yhteisöä elämän tutkimusmatkalla.

Keskeisenä tavoitteenamme on olla luomassa uudenlaista lämmintä yhteisöllisyyttä.


Viikottaisesta aikataulustamme löytyy niin piirityöskentelyä, joogaa, tanssia, kasvien taikaa kun koko perheen leikkejäkin. Tarjolla on myös musiikkia, äänen sekä kehon kanssa työskentelyä, kirjallisuuteen kurkistamista ja aikaa levolle. Erilaisten työpajojen lisäksi avaamme myös herkkusuun herättävän kesäkahvilamme sekä pyhitämme keskiviikko iltapäivät yhteiselle ruokailulle sekä olemiselle.Kenelle Kesän kehto on tarkoitettu ?


Kaikille, jotka kutsun kuulevat ! Tarjoamme ohjelmaa ja olemisen mahdollisuutta kaiken ikäisille. Yhdessä me luomme tilaa, joka mahdollistaa eri ikäisten sekä erilaisista taustoista tulevien ihmisten orgaanisen kohtaamisen.Mikä on Alkuvoima ?


Alkuvoima on keväällä 2020 kasvunsa aloittanut tietoisen ja voimauttavan taiteen sekä luomisen yhteisö. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota mahdollisuus sekä itsen että muiden autenttiselle kohtaamiselle. Toiminnallamme haluamme auttaa sinua löytämään omat voimavarasi sekä mahdollistaa nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisesi juuri sellaisena, kun tässä hetkessä olet.


Heinäkuun puolessa välissä yhdistys avaa toimitilansa Halistenkoskelle omenapuiden katveeseen ja virtaavan veden äärelle.Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi — Alkuvoimalla nähdään ! ❤

56 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page