top of page

ma 25. maalisk.

|

Turku

Täydenkuun äänimatka

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan seremonialliseta äänimatkasta sekä vahvistamaan yhteyttäsi kuun voimaan ja sen sykleihin.

Täydenkuun äänimatka
Täydenkuun äänimatka

Paikka & aika

25. maalisk. 2024 klo 18.00 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan seremonialliseta äänimatkasta sekä vahvistamaan yhteyttäsi kuun voimaan ja sen sykleihin.

Anna äänen koskettaa ja matkaa kanssamme ajan ja paikan tuolle puolen. Tilaisuudessa soivat noitarummut ja ihmisen ääni luoden yhdessä äänimaailman, joka resonoi kehossa ja syvällä mielessä, antaen uutta voimaa ja mahdollisuuden vapautua kehon ja mielen henkisistä lukoista.

Teemme alussa yhdessä harjoituksia, jotka avaavat meitä vastaanottamaan äänihoidon sekä vahvistavat yhteyttämme kuuhun. Tämän jälkeen kutsumme seremoniassa parantavat henget ja voimat mukaan piiriimme antamaan tukea ja voimaa. Äänimatkan aikana kuljemme intuitiota seuraten henkien mailla ja käymme läpi monenlaisia tunteita ja olemisen tiloja äänen kautta, sen mukaan, mitä hetkessä nousee esiin piirissä käsiteltäväksi.

Ota mukaasi makuualusta ja viltti (myös Alkuvoimalta löytyy), halutessasi jokin huivi silmien suojaksi parantamaan keskittymistä.

Osallistumismaksu 15€, joka maksetaan illan yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Ilmoittautuduthan etukäteen luovapolku@gmail.com

Meistä:

Nimeni on Milo Salminen. Olen noita, animisti, queer, luonto-intoilija ja paljon muuta. Olen kulkenut noidan polkua jo yli 25 vuotta. Rakastan luomista, luontoa, kehollisuutta, rituaalityöskentelyä ja elämän taianomaista puolta. Oma kokemukseni on, että kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä.

Noidan työssä tärkeimpiä työkalujani ovat oma keho ja ääni, riimut, loitsut, luovuus sekä yhteys sisäiseen ja ulkoiseen Luontoon. Koulutukseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja.

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut jo pian kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page