top of page

la 06. huhtik.

|

Turku

Sisäinen puutarha: Alkeminen kevät

Kokemuksellinen työpaja

Sisäinen puutarha: Alkeminen kevät
Sisäinen puutarha: Alkeminen kevät

Paikka & aika

06. huhtik. 2024 klo 17.00 – 07. huhtik. 2024 klo 17.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

“Miltä sisäisessä puutarhassa näyttää, kun kevät on saapumassa? Onko jäisiä kohtia, sulavia lumia, mutaa ja mustaa maata? Syvällä sisällä elämä on kasvamassa - edellisen vuoden varsia vielä pystyssä, jonkin juuresta jo jotain versoo. Aurinko on kirkas ja lävistävä, näyttää sen mikä ei ole maatunut, kutsuu uutta kasvua. Miltä puutarhassani näyttää? Mitä tänne kylvän? Mitä täältä kitken? Kuka olen kun annan sen kukoistaa, joka olen tullut olemaan?”

Tervetuloa alkemistiselle kevätkylvölle, transformatiiviselle matkalle sisäiseen puutarhaasi. Kutsumme sinut tilaan, jossa voimme luonnon rytmiä seuraten todella pysähtyä itsemme äärelle, kuulla mitä meissä kasvaa ja mitä on lakastumassa. Samalla voimme katsoa mitä haluamme itseemme kylvää, mitä taas kitkeä. Kevät saa olla innostava tai ahdistava - siirtymä se on meille kaikille ja tähän siirtymään haluamme tarjota sisäisen alkemian työkaluja.

Työpaja on kokemuksellinen ja lempeä matka itsesi äärelle. Työskentelemme ohjattujen meditaatioiden, kehollisten harjoitusten, syvän jakamisen ja luovien menetelmien avulla. Työpaja ei vaadi aiempaa kokemusta tämänkaltaisesta työskentelystä — utelias mieli ja halu pysähtyä sisäisen puutarhan maisemiin riittää.

Työpajan aikataulu: La 17-21 sisältää teetauon 

Su 11-17, sisältää lounas- ja teetauon.

Työpaja pidetään Alkuvoimalla Turun Halisissa osoitteessa Halistentie 2. Kurssin hinta on 100€. Hinta sisältää ALV 24%, ohjauksen ja materiaalit sekä teetä ja pientä naposteltavaa. Alkuvoimalla on mahdollista yöpyä 10€ korvausta vastaan. Olethan yhteydessä jos haluaisit osallistua, mutta hinta on sinulle este niin etsitään yhdessä sopiva ratkaisu. Myös osamaksu on mahdollinen.

Ilmoittautumiset osoitteeseen valde.orrenmaa@protonmail.com. Kerro ilmoittautuessasi oma nimesi ja halutessasi hieman itsestäsi ja mikä työpajassa on sinulle kutsuvaa. Ilmoittautumisen yhteydessä varmistat paikkasi maksamalla 25€ varausmaksun (sisältyy kokonaishintaan) tai koko työpajan hinnan. Työpajaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Jos peruutat tulosi työpajaan, varausmaksu palautetaan sairastapauksissa tai jos peruutat tulemisesi 31.3. mennessä. Loput osallistumismaksusta maksetaan viimeistään työpajan alussa (maksumuotona käy myös käteinen ja pankkikortti). Kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos kurssi peruuntuu järjestäjistä johtuvasta syystä.

Maksutiedot:

Tmi Laura Mari Inkeri Kurkilahti 

FI0779977998930312

tai MobilePay 0405151350

Viestiin Sisäinen puutarha ja oma nimesi

Ohjaajat:

Laura Inkeri Kurkilahti on olemassaolon tutkija, kehohoitaja ja kasvi-ihminen. Häntä inspiroi luonnonviisauden ja esivanhempien perinteiden mukainen elämä, unet, rituaalit ja kasvialkemia. Ohjaajana hän on rauhallinen, lempeä ja juureva. Koulutukseltaan Laura on yrttiterapeutti, perinteinen kehohoitaja ja luonnonvaratuottaja. Lisäksi hän opiskelee paraikaa toimintaterapiaa, josta ammentaa erityisesti aistipohjaisia, luontolähtöisiä ja luovia menetelmiä ryhmänohjauksen tueksi.

Valde Orrenmaa on yhteisöllinen mystikko ja joogi, jota kutsuu syvyys ja rakkauden opettelu. Hän on rauhallisella läsnäolollaan lempeä ja vahva tilanpitäjä, jolla on täysi luottamus jokaisessa asuvaan sisäiseen viisauteen ja jonka seurassa elämän on helppo näkyä ja tuntua sen kaikissa sävyissä. Valde on työskennellyt yksittäisten ihmisten ja ryhmien kanssa eheytymisen, sisäisen kasvun, meditaation ja parantavien tajunnantilojen parissa. Hän on koulutukseltaan mm. uskontotieteilijä, Holotropic Breathwork -fasilitoija, transpersoonallinen psykologi ja kognitiivinen lyhytterapeutti.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page