top of page

pe 05. huhtik.

|

Turku

Moving through emotions

- kehollinen työpaja naisille

Moving through emotions
Moving through emotions

Paikka & aika

05. huhtik. 2024 klo 16.30 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tämä sydäntä avaava työpaja on niille naisille, joilla on halu tai tarve tutkia sisäistä tunnemaailmansa liikkeen ja kehon avulla. Tässä turvallisessa ja lämminhenkisessä työpajassa pysähdymme kehon äärelle tutkimaan, mitä eri tunteita tai tarinaa sisällämme on. Tämä on erityisesti mahtava mahdollisuus niille, joiden elämässä on viime aikoina ollut paljon kuormitusta, mutta ei ole ollut mahdollisuutta tai työkaluja lähestyä sitä tarpeeksi lähelle.

Kysymme itseltämme lempeästi; mitä kehomme haluaa meille kertoa? Sinulla on halutessasi mahdollisuus vapauttaa harjoitteiden aikana sisäänkertyneitä tunteita tai kuormaa ja asettaa itsellesi intentio, josta päästää illan aikana irti. Työskentely on syväluotaavaa, mutta jokaisen rajoja ja haluja kunnioittavaa. Teemme harjoitteita yksin ja yhdessä, mutta ohjatusti ja hellästi. Suurin osa tästä illasta muodostuu itsensä kohtaamisesta ja vapaasta, tutkivasta liikkeestä.

Sukellamme feminiinistä energiaa kohti ja annamme kehon ja liikkeen ohjata toimintaa. Tilassa tarjoutuu mahdollisuus kohtaamiseen muiden kanssa kehollisesti itseään kuunnellen. Tämän 3.5h työpajan aikana avaudumme sille, miltä tuntuu olla ja vastaanottaa, ja miltä tuntuu päästä lähemmäs kohti sydäntä.

Tapahtuma kustantaa 45€/40€ (vähävaraiset/työttömät) Ovet avautuvat 16.15 ja päätämme tilaisuuden klo 20 mennessä.

Ilmoittautumiset 3.4 mennessä elonen.sanna@gmail.com / 0414351214

Jos herää mitään kysyttävää tai pohdittavaa, ole rohkeasti yhteydessä 

Tapahtuman järjestää Sanna Elonen ja Reettaleena Rauhala.

Sanna Elonen pitää naistenpiirejä Alkuvoimalla sekä on kehollisen, feminiinisen energian ja yhteyden ikuinen tutkija sekä puolestapuhuja. Sanna on toiminut valmentajana ja ohjaajana lähes 20 vuotta, mutta on suuntautunut enemmän mentorointiin viime vuosina. Palomies-ensihoitajan ammatissaan Sanna on oppinut aistimaan asiakkaan tarpeet ja luomaan niille tilaa sekä selkeyttä. Sanna on koulutukseltaan myös fysioterapeutti. Sannalla on turvallinen ja läsnäoleva tapa kohdata ihmisiä ja suuri kutsumus rohkaista naisia omaan voimaansa.

Reettaleena Rauhala on Helsingissä asuva tanssitaiteilija, koreografi ja taidepedagogi. Hän on toiminut tanssin kentällä niin Suomessa kuin kansainvälisesti lähes kymmenen vuoden ajan. Tanssin lisäksi Reettaleena on kouluttautunut joogaopettajaksi (RYT200h Authentic Flow). Hänen praktiikkansa nojaa somatiikkaan ja kokemuksellisuuteen, ja keskittyy itsen ja kehon, itsen ja muiden, sekä itsen ja ympäröivän maailman välisiin yhteyksiin. Reettaleenan taiteellis-pedagoginen filosofia kiteytyy mottoon: every body is a dancing body

Kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page