93007177_107998210885385_837422025469539

Alkuvoima on luova kollektiivi, kohtauspaikka, taidegalleria ja verkosto luonnon ja ihmisen voimaannuttamiseksi.

 

 

 

Yhteisiä arvojamme:

 

•Autenttisuus

​Ole oma itsesi ja salli muidenkin olla. Olemme moniulotteisia, jatkuvasti muuttuvia olentoja; Sallitaan elämän ilmentyä ja ilmaista itseään vapaasti meissä ja toisissamme.

•Vilpittömyys/Läpinäkyvyys/Avoimuus

 Pyrimme rehelliseen, läpinäkyvään ja avoimeen vuorovaikutukseen. 

 

•Myötätuntoisuus/Sydäntietoisuus

Suosimme toiminnassamme myötätuntoista, sydänvoimaista lähestymistapaa. 

•Kunnioitus

​Kunnioitamme toisiamme, luontoamme, tilaa jossa olemme, maata jolla kuljemme, puita, kasveja, eläimiä, kiviä. Kaikkia elementtejä ja entiteettejä niin sisällä kuin ulkona.

•Keskeneräisyys/Ei-tietäminen/Nöyryys

​Olemme kaikki keskeneräisiä, omalla polullamme ainutlaatuisesti juuri oikeassa paikassa. Olemme matkalla, kaikki tapahtuu tässä hetkessä.

•Ykseys/Tasa-arvo

​Meistä jokainen on yhtä arvokas, merkityksellinen ja tärkeä osa kokonaisuutta. Yhteisön kokoontuminen ja oleminen ilmentyy mm. piirityöskentelyssä, jossa intentio on siirtää fokus pois hierarkisista rakenteista, ja kuuntelemisen ja avoimen jakamisen kautta fokusoitua yhdessä luomisen rakenteisiin.

•Heijastukset

​Kaikki reaktiomme ulkoisessa maailmassa ovat heijastuksia keho/sielu/mieli-kokonaisuutemme ytimestä. Nousevat reaktiot ovat viestejä ja oppimateriaalia, joita voimme vapaasti tutkia ilman tuomintaa. 

•Vastuu/Rajat ja niiden kunnioittaminen

 Jokaisella on omat henkilökohtaiset rajat, jotka eivät ole muiden määriteltävissä. Kukaan ei voi kertoa sinulle miten sinun tulisi reagoida tai menetellä. Kunnioita ja kuuntele aina omia rajojasi. Kunnioita ehdottomasti myös muiden rajoja, älä yritä vaikuttaa tai kontrolloida toisen tilaa.

 

 

•Leikki/Ilo/Sisäinen lapsi

 Annamme sisäisen lapsemme ilmentyä ja elää, eli toimintamme, oleminen ja eläminen ei ole lopulta niin vakavaa, pyrimme toimimaan ilossa ja vapaudessa.

 

•Henkisyys/Vapaus

 Jokaisella meistä on oma, uniikki kokemus elämästä, ihmisyydestä, henkisyydestä ja hienojakoisemmista maailmoista. Annamme jokaisen ilmentää omaa ihmisyyttään/eläimellisyyttään/henkisyyttään vapaasti siihen puuttumatta.

 

•Luomisvoima

​Sanamme, ja ajatuksemme ovat elävää energiaa joka manifestoituu maailmaamme aina jollakin tasolla. Tiedostamme että olemme vastuussa omasta luomisvoimastamme.

IMG_3727.JPG

 

Alkuvoima on niin sisäisen kuin ulkoisenkin  universumimme alkemista, luovaa energiaa jonka kautta fyysisen ulottuvuuden rakenteet ilmentyvät. Meissä elävä maa, ilma, tuli ja vesi yhtyvät henkeen ja rakentavat joka hetki uutta elämää kauttamme.

 

Tietoisuutemme luomat visiot ja näyt yhdistyvät meissä alkuvoimaiseen luomisen sykliin. Niiden linjautuessa sydämemme totuuden kanssa autenttinen ilmaisumme tulee eloon. Syntyy uusi, puhdas kokemuksellinen tila joka on yksin meidän, me itse luomme oman todellisuutemme.

Alkuvoima kutsuu meitä tutkimaan ulottuvuuksiamme, ja jakamaan lahjojamme, sitä sisäistä, virtaavaa viisautta joka on tarkoitettu tulemaan elämään kauttamme.

Olemme luontomme. Olemme mitä heijastamme maailmaamme, laatumme on ainutlaatuisesti omamme.

Alkuvoima muistuttaa meitä tulemaan vapaaksi omassa itsessämme, ainutlaatuisessa ilmaisussamme, ja aina muuntuvassa olemuksessamme. Se muistuttaa meitä olemaan kuka me olemme tässä, nyt.