Search


Chatra on taiteellinen, osallistava yhteistyöprojekti, jossa taiteilijat, tutkijat, yhteisön jäsenet ja sienet tulevat yhteen. Tarkoituksena on tutkia sisäisen ja ulkoisen olemuksemme muotoja luovan osallistumisen kautta.

Kosketeltava lopputulos tässä projektissa on bio-mandala veistos, joka on parhaillaan nähtävissä Alkuvoiman puutarhassa.


Projektin aineeton ilmentymä on yhteisöllinen prosessi, joka tapahtuu luovan toiminnan, rituaalien ja lahjoittamisen kautta, sekä yksilöllisen tietoisuuden mentaalisen ja hengellisen tutkimusmatkan kautta.


Teoksen takana on taiteilija Amir Abdi. Projektin tuotti Amari Kaura, yhdessä Alkuvoiman kanssa, ja mukana olivat myös Kääpä Biotech, Anu Jalonen, Kasimir Nuutinen, Joette Crosier, Arad Mousavi, Merina Vellonen ja kaikki te, jotka osallistuitte projektiin tavalla tai toisella. Projektin rahoitti Turku 2029 -säätiö.


Tervetuloa tutkimaan veistosta Alkuvoimalle, löydät sen pihan perältä suuren koivun takaa. Osoite: Halistentie 2, Turku

2 views0 commentsJoulumarkkinat 3.-10.12.2021


Tervetuloa joulumarkkinoille!


Myynnissä taidetta ja käsitöitä lähituottajilta. Kahvila ja tori auki joka päivä klo 12.00-18.00.


Tuo tuotteesi meille myyntiin, ilmoittautuminen on auki! Toivotamme tervetulleeksi kaikki käsityöläiset, taiteilijat ja pientuottajat.


Ilmoittautuminen sähköpostitse:

alkuvoima.events@gmail.com

Ilmoittautumistiedot tarvitaan:

- Myyjäkuvaus

- Tuotekuvaus

- Tuotko omaa myyntirekvisiittaa, tai esim. oman pöydän.


Tuotteiden tuonti Ke 1.12. klo 12-17 välisenä aikana, ota yhteys jos ajankohta ei sovi (alkuvoima.events@gmail.com)


Hinnasto myyjille koko ajalta:

10 € paikan varausmaksu + 30% tuotteen myyntihinnasta Alkuvoimalle.

(Jos myynti alle 10 €, niin varausmaksusta saa -50%)


Paikka: Halistentie 2, Turku.

5 views0 comments

OMA VOIMANI jooga keskiviikkoisin 17.30-19.00


Oma Voimani on avoin harjoitus, joka kutsuu sinua syvään itsetutkiskeluun ja sisäiseen luovuuteen. Aloitamme rauhoittumalla, porrastamme voimaliikkeitä, ja harjoittelemme aktiivista rentoutumista ja palautumista. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.


Tunti räätälöidään osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin. Opetus on hellävaraista, ja näillä tunneilla on tavallista enemmän tilaa tehdä asanat omassa ajassa. Tunnit sopivat jokaiselle, ja tekniikka on ihanteellinen traumankäsittelyyn.


Oma Voimani on Anusara-inspiroitunutta joogaa. Iyengariin pohjaavat tyylilajit edustavat modernille elämäntyylille mukautuneita harjoitussarjoja. Erityinen painotus sydämen avaamiseen johtuu modernin ihmisen rintama-alueen sisäänpäin painottuvasta käytöstä, esim. teknologian kanssa työskenneltäessä.


Anusara on hatha- eli yhdistelmäjoogaa, ja perustuu non-duaaliseen tantraan. Metodi on avoin, epädogmaattinen, luovuutta tukeva, ja kutsuu sinua syvälliseen itseoivallukseen.

Teetä tarjolla tunnin jälkeen.


**This class is also suited for English speakers.

Anusara is based on the Iyengar tradition, and we will be occasionally using chairs, walls, blocks, blankets, bolsters, belts and pillows during the class. Take yours with you, but you are also welcome with just a yoga mat or not even that.


Ohjaajasta:


Amari Kaura on henkilökohtaisessa opetussuhteessa argentinalaisen Anusara-opettaja Pilar Cortesen kanssa.


"Jooga on essentiaalisesti sitä, että pysähdytään havaitsemaan, kuinka oma keho sopii kuin avain, omaan lukkoonsa. Opettelemme juhlistamaan erilaisuuden kauneutta. Katselemme totuutta yleisesti ja itsessämme, tunnistaen jokaisen oman ainutlaatuisen Jumalaisen kipinän. Tämä Hatha- eli yhdistelmäjooga ei sitoudu mihinkään tiettyihin dogmiin, vaan on avoinna jatkuvalle muutokselle ja uudelleenrakentumiselle.”


Paikka: Alkuvoiman salissa, Halistentie 2, Turku


Keskiviikkoisin

17:30-19:00


HINTA

10 €

Maksu MobilePay tai käteinen

Yhteys: +3584073226


Pidän joogaa myös muina päivinä epäsäännöllisesti tai yksityisesti, joten kysy halutessasi lisätietoa maanantai- tai perjantaitunneista numerosta 0407322662, mieluiten Signal-sovelluksessa!